Aidatsız Kredi Kartı

Vakıfbank Aidatsız Kredi Kartı Express Card

Vakıfbank aidatsız kredi kartı ürünüyle, kart ücreti ödemek istemeyen müşterilerine bir alternatif sunuyor. Vakıfbank’ın ücretsiz kredi kartı ürününün özellikleri ve başvuru bilgileri aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Vakıfbank aidatsız kredi kartı ürününün adı Express Card olarak geçiyor. Bu kartı kullanan müşterilerden aidat talep edilmiyor. Vakıfbank Express Card’ın özellikleri şöyle:

Vakıfbank Ücretsiz Kredi Kartı Özellikleri

Bu kartla World simgesi gördüğünüz bütün mağazalardan yaptığınız alışverişlerden puan kazanabilirsiniz. Aynı zamanda tüm iş yerlerinden taksitli alışveriş yapma imkanınız da vardır.

Günlük 500 TL’den 4000 TL’ye kadar nakit avans çekebilirsiniz. Acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için nakit avans özelliğini kullanmak isterseniz çekilen tutar üzerinden %2,15 oranında net faiz, %15 KKDF ve %5 BSMV masrafı alınacaktır. Kullandığınız nakit avansı 4-12 ay aralığında taksitlere bölerek ödeyebilirsiniz.

12 ay vadeyle 1000 TL tutarında nakit avans alan müşteri; aylık 96,97 TL, toplamda ise 1175,52 TL ödemektedir. Değişik tutarlarda nakit avans taksit ve toplam maliyet hesaplaması yapmak isterseniz tıklayın: https://www.vakifkart.com.tr/hesaplama-araci

NOT: Nakit avans borçlarınızı vadesi dolmadan önce veya topluca ödeyebilirsiniz. Bu durumda faiz indiriminden faydalanırsınız. Ayrıca nakit avans kullandığınız tarihten itibaren 14 gün içinde nakit avans hizmetinden cayabilirsiniz. Bu durumda kullandığınız parayı iade edersiniz ve faiz ödememiş olursunuz.

Vakıfbank Aidatsız Kart Express Card’a Özel Kampanyalar

Express kart kullanıcıları şu avantajlara sahip oluyor:

  • Aytemiz Mobil’den akaryakıt satın almalarına %3 indirim (Günde 1 kez ve LPG hariç),
  • 100 TL ve üzerindeki SGK borç ödemelerine vade farksız 2 taksit,
  • 100 TL – 20.000 TL arasındaki İGDAŞ fatura ödemelerine vade farksız 3 taksit (31 Mayıs 2019’a kadar geçerli)

Vakıfbank aidatsız kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Başvurunuzu online olarak yapmak isterseniz: https://www.vakifbank.com.tr/tercihkart.aspx?pageID=1223 bağlantısını kullanabilirsiniz. Vakıfbank müşterisiyseniz Vakıf Mobil uygulaması veya internet bankacılığına giriş yapıp kredi kartı başvurunuzu tamamlayınız. Dilerseniz şubelere giderek de başvuru yapabilirsiniz.

DİKKAT: Diğer bankaların aidatsız kredi kartı ürünlerini mutlaka inceleyin. Detaylı bilgi için hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/aidatsiz-kredi-karti/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu